За нас

Ние сме специалисти във връщането на данъци от САЩ

Ние сме екип от висококвалифицирани данъчни специалисти с професионален опит, както в България, така и в САЩ. Осигуряваме високо ниво и качество при обслужване на клиенти и ценим високо професионализма и работната етика. 

Работим съвместно с данъчната администрация на САЩ. Поради тази причина можем да ви гарантираме бързо и надеждно връщане на надвнесените ви данъци. Разполагаме с офиси в Чикаго, САЩ и София, България. 

Нашия подход

  • Ще бъдем ваш лоялен партньор, който ще ви помогне да възстановите данъците си, предлагайки бърза и достъпна услуга, както и най-високи суми за възстановяване. Ще бъдем с вас от началото на процеса на подаване документите до получаване на сумите във вашия джоб. Винаги отговаряме на имейли и на чата в сайта!
  • Целта ни е да бъдем водеща компания в областта на възстановяването на данъци от САЩ и се стремим да бъдем най-добрите. Богатият ни опит, знанията и експертните ни умения са в основата на нашия успех.
  • Не спираме да се развиваме и постоянно се стремим към усъвършенстване чрез множество обучения, семинари и срещи с представители на данъчната администрация и бизнеса.
  • Вярваме, че с нашите качества и силна мотивация ще постигнем най-добри резултати и ще надхвърлим очакванията ви.

Нашите експерти в САЩ

Основното ни преимущество е, че данъчните ни експерти се намират на територията на САЩ и следят всички данъчни изменения и процеси. Така ви предоставяме висококачествена услуга и първокласна информираност относно данъците ви, в зависимост от специфичните данъчни разпоредби на САЩ.

Връщане на данъци

Предоставяме ви достъпна услуга, включваща цялостна подготовка, бърза обработка и подаване на данъчната ви декларация към IRS. За нас е важно да се отнасяме към всеки клиент с уважение и да отделяме специално внимание на индивидуалните потребности на всеки. За нас клиентът е най-важен и винаги търсим най-доброто решение за него.

100%

Доволни клиенти

сащ
JTaxLogo

Вижте нашите доволни клиенти:

Обясниха ми всичко и до най-малкия детайл. Много удобна и лесна процедура! – Манол Д.